17.3 C
Norway
Sunday, May 19, 2024

Konkurranse trekning Thunder Bergen

Som mange har fått med seg, har vi startet opp et nytt lag i Bergen som har hovedfokus på de tamilske barna i Bergen. Det har vært god interesse fra både barn og foreldre, og vi ser for oss å starte opp med treninger ganske kjapt. Grunnen til at vi ikke har kommet igang med treningen ennå er for å unngå at barn sliter seg ut. Det er mange barn som bruker allerede mye tid på idrett og da skal ikke dette utfordre eller føre belastning i deres hverdag.
Vi har nå en medlemskonkurranse for å øke medlemstallet vårt. Ved økt medlemstall står man styrket ovenfor idrettskretsen, og dermed er treningstildelinger og hall lettere å hente. Medlemstallet nærmer seg et magisk tall som Norges Idrettsforbund har som grense for å øke mulighetene for diverse. Vi har fått sponset en helt ny Playstation 5 til en verdi av ca 6.000kr. Og det eneste man trenger å gjøre er å bli medlem i klubben og støtte en god sak før 1.Oktober. Registreringen foregår på http://reg.thunderfc.no . (Merk at et medlemskap i klubben koster 300kr pr. medlem og 100kr for barn under 13 år). Playstation 5 er sponset av 3 anonyme tamilske forretningsfigurer i Bergen.
Med gode forbindelser til Sparebanken Vest er det nå mulig å fremskaffe gratis billetter til alle kommende Brann kamper. Om noen ønsker billetter kan dere kontakte oss på epost og vi vil foreta en sjekk med SPV.
Sammen med Vestland idrettskrets skal vi legge opp til åpen treningshall for unge spillere som spiller eller kan spille “overage” ca 2t inne på søndager. Dette skal være et tilbud uten krav til medlemskap til klubben da formålet er å bygge et felleskap og ikke tenke “meg og min klubb”.
Vi takker for støtten så langt og ser fram til bedre og tettere samarbeid med foreldre og voksne i tiden som kommer.
For de som ikke har fått en oppdatering har klubben også signert en sponsor avtale med et selskap i Bergen for 150.000kr fordelt på 3år. I tillegg til usedvanlig god avtale med Puma for leveranse av klubbklær. Ingenting skal være hemmelig i klubben her og alt skal være åpent.
Selva Kumar
Leder
e: kumar@thunderfc.no
t: 989 98 989
Følg oss på face/insta for kjappe oppdateringer: @thunderfcb | http://thunderfc.no | http://instagram.com/thunderfcb

Related Articles

Latest Articles

துயர் பகிர்வுகள்