17.3 C
Norway
Sunday, May 19, 2024

Make-up Murugan workshop i Bergen om Bharathanatya makeup, hår styling og bryllupssminke.

Bianca Miriam Elmer sin danseskole Niruthiya Abhinaya har gleden av å presentere Make-up Murugan workshop i Bergen om Bharathanatya makeup, hår styling og bryllupssminke.

Murugan, også kjent som “Make-up Murugan,” er en fremtredende makeupartist i Bharathanatya dansefeltet. Med en imponerende karriere som har gitt ham stor erfaring, har vi en stor glede av at han kommer til Bergen for å lære bort kunsten av scene makeup.

Murugan har over 30 års erfaring som makeupartist basert i Chennai, India. I januar 2019 mottok han “Alankara Kala Nipuna-prisen” fra Padma Subramaniam og Parvathi Ravi Ghantasala. I 2018 deltok han i en dansekonkurranse der han samarbeidet med over 75 kunstnere og vant en spesiell pris for sin tjeneste. I 2017 vant han “Bharatha Oppanai Lavaga Chemmal”-prisen fra Vishwam Fine Arts, som ble overrakt av Chitra Visweswaran. I 2013 trente og sertifiserte han mer enn 20 kunstnere i en treningsworkshop på Andaman- og Nikobarene. Han har gitt opplæring innen bryllupsmakeup, spesialeffekter og Bharatanatyam-makeup. Innenfor filmbransjen har han jobbet med skuespillerinner som Simran og andre erfarne skuespillerinner, og har medvirket i mer enn 10 filmer innenfor den tamilske film industrien. Det er verdt å merke seg at han har jobbet med Shankar Panickar og Kamal Haasan. Murugan begynte sin karriere som makeupartist i filmbransjen i 1994, da han samarbeidet med Revathi Ramachandran, som på den tiden satte opp en danseforestilling kalt “Deiva Thirumanangal.” På 90-tallet fikk han muligheten til å jobbe med Madurai R Muralidharan i en danseforestilling kalt “Kandhan Karunai.” I Chennai har han fast samarbeid med store dansemestere som Urmila Sathyanarayan, Kavya Muralidharan og mange fler. Videre har han reist verden rundt i søken etter å utvikle sitt kunstneriske talent, der han stadig reiser til Sveits, Norge, Australia, Sri Lanka, Danmark for å utføre sin magi på arangetram dansere. Hvert år reiser han til Sveits for å sminke flere titalls dansere for Europa kjente bharathanatya konkurranse, Natiya Mayil.

Dette er en flott mulighet til å lære av en mester innen make-up-kunsten. Denne workshopen kan enkelt gi selvstendighet og ferdigheter til fremadstormende dansere og kunstnere fra en kulturrik by som Bergen.

Det er 10 plasser tilgjengelig for workshopen. Murugan vil ta for seg bharathanatyam sminke og hår, samt tips og triks for bharathanatyam kostyme og tilbehør og bryllupssminke. Informasjon om program, utstyr og modell vil gis når tilstedeværelse av plassene er bekreftet.

Dato: 09.11.2023
Fee: 400Kr

Kontakt: 98049687/92859649 for mer informasjon og interesse.

Related Articles

Latest Articles

துயர் பகிர்வுகள்